Her şey her yerde..

| 24 Eylül 2009 Perşembe


Pek sevdiğimiz adamadam Murat Daltaban'ın Dot'unun, dotbilsarda'dan sonra ikinci projesi dotmarsta, Dot ve Mars Entertainment Group'un ortak bir projesi olarak Kasım 2009'dan itibaren Maçka G-Mall'da. Bu ortak projeleri seviyor, destekliyor, heyecanla bekliyoruz.



Bağdat Caddesi'ne açılan Muji heyecanımız sürerken, bir Muji de pek sevgili okulum, evim, kampüsüm santralistanbul'a açıldı. santralistanbul'da bu dönem açılan Starbucks'ın hemen yanına açılan küçük marketin içinde bir adet de Muji var, gidin, görün, alışveriş yapın, sevinin.




Bach İstanbul'da! VIII. İstanbul Bach Günleri, Bach müziğinin yaşayan en büyük ustası, orkestra şefi ve klavsenci Gustav Leonhardt'ın St. Antuan'da 2 Ekim'de vereceği resitalle başlıyor. 50'li yılların sonlarında Barok müziğini yeniden tanımlayan Leonhardt'ın yanı sıra, aşılamayan yorumlarıyla kariyerinin zirvesindeki Andreas Staier de hem klavsen hem de forte piyano çalacak. Festivalde, Laura Vikman, Joseph Beuys eserlerinin arasında Bach'ın bütün sonat ve partitalarını çalacağı bir resital verecek.

0 yorum: