Muji @ Bağdat Caddesi - En Sonunda!

| 21 Eylül 2009 Pazartesi
Pek bir heyecanla beklediğimiz gelişmeler ardı ardına gerçekleşiyor. Önce Bilstore'un açılmasıyla pek mutlu olan bünyemiz, iki gün sonra Muji'nin de açılmasıyla buna dayanamıyıp iflas etme tehlikesi geçirdi. Ayrıca Num Num'un açılacağı haberi de bunun tuz biberi oldu. Sırada giyim mağazalarının Bağdat Caddesi şubesi ataklarını bekliyorum, heyecanla.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ya bu ilanın gorilli olanına koptum yaa çok iyiydi! seviyourm muji'nin cool ama yandan yandan gülen tavrını :) ben gidemedim erenköy'deki mağazaya ama sanırım kalabalıktan girilmiyomuş.. nişantaşı'ndaki mağazayı keşfedememiş heralde insanlar, erenköy'dekini görünce akın ettiler :D Muji'nin bu aralar friendfeedde yarışması var bu arada biz bi film çekip yolladık ilgilenen olursa baksın
: http://ff.im/7PCJR

androverdose dedi ki...

bilstorela yanyana olması süper oldu muji'nin. caddeye her gidişimde uğramadan edemiyorum :) bu arada bilstore'un bi kartı var, çıkarır çıkarmaz aldıgınızın bi kısmı yüzde olarak indiriminiz olup karta yükleniyor. ister mujide ister bilstoreda kullanabiliyorsunuz ve de. geçen gün keşfettim bunu ben de. bilstoreda gömleklerde %45 yükleniyo mesela, hayvan gibi :D iki markaya da bayıldığım için süper oldu benim açımdan :)

@ceren, filminiz çok eğlenceliymiş bu arada :)