Istanbul Fashion Week yaklaşırken...

| 23 Ocak 2010 Cumartesi


Istanbul Fashion Days yerini 2010 itibariyle Istanbul Fashion Week'e bırakırken yavaş yavaş davetiyeler ve haberler de gelmeye başladı. İlk olarak genel bir tanıtım davetiyesi geldi. Bununla birlikte IFW'nin kendi sitesinde ve birtakım bloglarda da katılan tasarımcılar, düzenlenecek partiler, dedikodular şimdiden yer almaya başladı. Bence bu etkinliğin adının Istanbul Fashion Week olması için çok büyük bir organizasyon, prodüksiyon, katılım olması gerekir, ancak Istanbul Fashion Days'e baktığımızda bunu ne yazık ki öngöremiyoruz. Bu hafta olsa olsa birtakım Türk tasarımcıların kendilerini medyada daha fazla göstermesine yarar diye düşünmekteyim. Çünkü tanıtım az, bütçe az, sponsor az. Gelen yabancı konuk, tasarımcı, basın az. Yani bu hafta için yapılan çalışmalar buradan bakıldığında ne yazık ki yetersiz görünüyor. Aşağıdaki programa göz attığımızda da bunu görüyoruz..



Elbette Hakan Yıldırım, Özlem Süer, İdil Tarzi, Hatice Gökçe ve Bahar Korçan'ın defileleri izlenmeye değer olacak, ancak yine de Ümit Ünal, Özgür Masur, Simay Bülbül gibi isimleri de görmek güzel olurdu.

Ancak yine de İstanbul'da bu gibi moda etkinliklerini görmek her şeye rağmen çok güzel ve bu gibi etkinliklerin gidip görülmesi ve desteklenmesi gerekiyor..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

o hafta iş için Roma'da olacağım...
Yazık kaçaırıyorummm

Unknown dedi ki...

Eveet, kötüymüş.. :/