İKSV & Vodafone: İletişimde Sanat

| 12 Mayıs 2010 Çarşamba


"Kendi alanlarında öncü olan iki kurum olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile Vodafone arasında yaratılacak sinerji ile kültürel faaliyetler ivme kazanacak. Yurtiçinde uluslararası etkinlikler düzenlerken yurtdışında da Türkiye'nin tanıtımı adına çok önemli çalışmalara imza atan İstanbul Kültür Sanat Vakfı, önümüzdeki dönemde yurtdışı projelerini iletişim alanında global bir güce sahip Vodafone'un desteğini alarak gerçekleştirecek.

Mobil iletişimde dünya lideri Vodafone, en son iletişim teknolojilerinden yararlanarak çeşitli interaktif uygulamalar gerçekleştirecek.

Vodafone abonelerinin cep telefonlarından ulaştıkları "Vodafone Live!" sayfalarında İKSV'nin düzenlediği İstanbul Festivalleri'ne özel ve interaktif uygulamalar yer alacak.

Ayrıca iPhone kullanıcılarına, İKSV'nin bulundukları bölgedeki tüm etkinlikleri hakkında en yakından en uzağa adres ve telefon bilgisini veren, haritada göstererek konumlandırma imkânı sunan lokasyon bazlı bilgi servisi "Vodafone Etrafımda Ne Var?" uygulaması ile bilgilendirme ve bilet satış için yönlendirme yapılacak.

Vodafone aboneleri İKSV etkinliklerinden önceden haberdar olma ayrıcalığı yaşayacaklar ve İKSV etkinlikleri ile ilgili her türlü bilgiye Vodafone Cep Merkezlerinden ulaşabilecekler. Vodafone Cep Merkezleri'nde İKSV broşürleri yer alacak ve bazı noktalarda imzalı/özel tasarımlı ürün satışı yapılacak.

Vodafone ayrıca gençlerin sanat ve kültür faaliyetlerine katılımını artırabilmek amacıyla üniversitelerde ve internetteki sosyal ağlarda çeşitli özel etkinlikler de gerçekleştirecek. Bunlar arasında, Uluslararası İstanbul Film Festivalini, konuk yönetmenlerle söyleşiler ve çalışma atölyeleri düzenleyerek üniversitelere taşımak da yer alacak. Türkiye Vodafone Vakfı "Düşler Akademisi" performanslarının yer alacağı etkinlikleri, Salon'da düzenlenecek.

Cep Özgür kullanıcıları ise kültür sanat faaliyetlerini izlerken avantaj ve bilet kazanma olanaklarına sahip olacak ve festivallere katılacak sanatçılarla tanışma ayrıcalığını yaşayacaklar."

0 yorum: